Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Bejelentkezés
Regisztráció

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Tisztelt 70. életévüket betöltött lakosság!

A koronavírus magyarországi megjelenése és gyors terjedése miatt 2020. március 16. napján megjelent 46/2020. (III.16.) Kormányrendelet 2. § alapján a  70. életévüket betöltött személyeket a Kormány arra kéri, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket a koronavírus járvány intenzív fennállása alatt lehetőleg ne hagyják el.

Amennyiben az érintett személy ezt vállalja és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az ellátásáról igény esetén a települési önkormányzat gondoskodik.

A kialakult helyzetnek megfelelve Kisecset Község Önkormányzata vállalja, hogy előzetesen bejelentett igény esetén a 70 év felettieknek élelmiszert szállít, gyógyszerrel látja el és munkanapokon egyszeri melegétkeztetést biztosít, ezzel segítve elő azt, hogy ne kelljen a járvány szempontjából legveszélyeztetett korosztálynak társas érintkezésnek kitennie magát növelve a fertőzés kockázatát.

Segítséget lehet kérni gyógyszer-, élelmiszervásárláshoz, napi egyszeri melegétkezés igénybevételéhez.

A szállítás ingyenes, viszont a gyógyszerek, vásárolt élelmiszerek, étkezés költségét az igénylőnek kell fizetnie.

Az aláírt bejelentést papíralapon a Polgármesteri Hivatalba juttassa el a falugondnok, vagy hozzátartozója, vagy szomszédja által, esetlegesen elektronikusan az kisecset2655@gmail.com e-mail címre küldje!

A bejelentő Nyilatkozatot ide kattintva töltheti le!
A Segítségre szoruló idős bejelentése űrlap ide kattintva tölthető le!

Telefonon érdeklődni munkanapokon 8-14 óráig a 06-35-355 187 telefonszámon lehet.

Kérjük, hogy amennyiben tehetik, kérjék fiatalabb hozzátartozóik segítségét a fenti cél elérése érdekében, ezzel is segítve az Önkormányzatot megnövekedett feladataik minél hatásosabb és gyorsabb végrehajtásában. Továbbá a segítséget igénylők az ellátás feltételeként vállalják, hogy lakó illetve tartózkodási helyüket nem hagyják el!

Kérem Önöket tartsák be a Kormány kérését, és maradjanak otthon!

Kisecset, 2020.03.19.                                                                                              

                                                                                                                      Pribelszki Tamás

                                                                                                                         Polgármester

                                                                                                                                  s.k.