Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Bejelentkezés
Regisztráció

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Tájékoztató

Tisztelt Kisecseti Üdülőtulajdonosok, Telektulajdonosok, Hétvégi házzal rendelkezők!

A 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a tömeges megbetegedéssel járó humánjárvány következményeinek elhárítása érdekében

Kérem Önöket,

amennyiben a veszélyhelyzet időtartama alatt Kisecseten tartózkodnak a következő intézkedéseket, ajánlásokat tartsák be a járvány terjedésnek kontrollálására, és a társadalmi károk mérséklésére, saját maguk, és a településünkön élő többi lakó érdekében.

  • A veszélyhelyzet időtartama alatt Kisecseten tartózkodásukat kérem, jelezzék Önkormányzatunk felé a Kisecseten veszélyhelyzetben lakcímmel nem rendelkezők tartózkodásának bejelentése – elnevezésű nyomtatványon, melyet ide kattintva letölthet.

Ezt elküldhetik e-mailben a kisecset2655@gmail.com címre, vagy a polgármesteri hivatalnál (2655 Kisecset Kossuth út 4) kihelyezett gyűjtő ládán keresztül.

  • Kérem, amennyire lehetséges csak a legszükségesebb okok miatt használják a közterületeket, és lehetőség szerint maradjanak saját ingatlanjaikon.
  • Ne szervezzenek nagyobb baráti, családi rendezvényeket, kérem, ezek megtartását halasszák későbbre.
  • A sportpályánál lévő közkút használható vízvételre, de a használó kötelessége használat előtt, és használat után is a nyomókar fertőtlenítése.
  • A zártkerti részen a hulladék szállításának segítését csak kéthetente végezzük, mivel a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft – a Magyarországon kialakult járványügyi veszélyhelyzet tükrében – különböző, a szolgáltatást érintő változtatásokat vezet be. Kérik Ügyfeleiket, hogy a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe – kukákba – kizárólag lezárt zsákokban helyezzék el a hulladékot. Amennyiben plusz hulladékot helyeznek el, ezt egészségügyi okokból dupla zsákban tegyék meg, ügyelve arra, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Kft gyűjtő zsákja legyen a külső.
  • Az ingázókat kérem, hogy fokozottan tartsák be a hatóságok által ajánlott óvintézkedéseket.

Fontosabb telefonszámok:

Romhányi orvosi rendelő: 06 35 355 257

Romhány Gyógyszertár: 06 35 355 141

Információs vonalak:

06 80 277 455

06 80 277 456

koronavirus@bm.gov.hu

kisecset.hu

Az Önkormányzati hivatal munkatársaival történő kapcsolattartás:

Az ügyfélkapcsolat kizárólag hétfőtől péntekig 08:00-14:00 óráig telefonon a

06-35-355-187, vagy a

06-20-213-7492 ügyeleti telefonszámon, valamint a

kisecset2655@gmail.com e-mail címen,

Jele Tibor jegyző: 06-30-895-5929

Egyéb kérdés megválaszolására, kérem, az alábbi számon érdeklődjenek:

Pribelszki Tamás polgármester: 06-20-560-6822

A járványokra a karantén, a rendezvények betiltása elhalasztása, templomok, iskolák, egyetemek, stb. bezárása lehet az egyik radikálisnak tűnő, de kézenfekvő megoldás. Minél kevesebb emberrel érintkeznek személyesen, annál lassabban terjed a járvány.

Kérem, a fentiek figyelembevételével tartózkodjanak településünkön! 

Kisecset, 2020. március 20.

 

Pribelszki Tamás

polgármester

sk.