Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Bejelentkezés
Regisztráció

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Tisztelt Hívek! Kisecsetről elszármazottak! Vállalkozások Vezetői, Munkatársai, Testület Tagjai!

A Kisecseti Katolikus Egyházközség, és Kisecset Község Önkormányzata szeretne megszólítani minden jó szándékú embert, hogy támogassa a Templom felújításának ügyét.

A Kisecseti Katolikus Templom építészeti érték – a falunk egyik szép öröksége, melyet kemény munkával és áldozattal építettek fel a kisecseti katolikus ősök annak idején.

Ezért nagy kihívás elé állít bennünket, amikor az épület felújítására, állagmegóvására törekszünk. Fontos feladata minden keresztény embernek, hogy ezeket a régi templomokat megőrizzék a jövő generációinak, amit majd nekik is óvni, őrizni kell, hogy még sokáig fennmaradjanak.

2019-ben felújításra került a tetőszerkezet, lecserélődtek a gerendák, szarufák.
A templom belső felújítását, ez évben elkezdtük, új padlóburkolat kap templomunk, a kórusra, és a padok alatti részre új faburkolatot készítünk, a kórus lépcsője megújul, az omló belső vakolat javítása és a belső festés is megvalósul.

Ezzel együtt szeretnénk további belső felújításokat is elvégezni, fontos lenne további asztalosmunkák elvégzése, a bejárati ajtó, és egy új Mária-oltár elkészítése is.

Kérjük, támogassa Ön is a Kisecseti Katolikus Templom felújítását!

Személyes adomány befizetéssel a Kisecseti Polgármesteri Hivatalban, vagy átutalással a Kisecset Község Önkormányzatának - Egyéb bevételek Beszedési Számla: 11741031-15451536-08800000   OTP számára.

A MEGJEGYZÉS ROVATBAN MINDEN ESETBEN TÜNTESSE FEL: “TEMPLOMFELÚJÍTÁS”

Előre is köszönjük mindenkinek!

Kisecset, 2020. október 21.

Kisecseti Katolikus Egyházközség, és Kisecset Község Önkormányzata nevében:

Ipolyi Károly                                                                                    Pribelszki Tamás

   plébános                                                                                            polgármester