Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Bejelentkezés
Regisztráció

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

MFP-OJF/2020 – Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése

Projektünk megnevezése: Közterületi játszótér fejlesztése Kisecseten

Projekt azonosítószáma: MFP-OJF/2020

Elszámolható költség: 4 990 008 Ft

A támogatás mértéke: 100%

Kisecseten jelenleg nincs játszótér. A pályázat segítségével szeretnénk kialakítani egy olyan játszóteret, ami a különböző korosztályú gyermekek igényeit kiszolgálja, és hozzájárulna a gyermekek egészséges testi, és lelki fejlődéséhez.

Kisecseten a sajnálatos csökkenő demográfiai helyzet miatt már nagyon régen nem működik köznevelési intézmény. A gyermekek óvodába Szentére járnak, az iskoláskorú gyermekek pedig a romhányi, vagy balassagyarmati iskolát választhatják. Jelenleg nincs játszótér a településünkön, így a gyermekek szabadidő kitöltésének ezen módját nem választhatják.

Amennyiben a játszótér pályázati forrásból kialakítható lenne, az nagyban hozzájárulna településünk lakosságmegtartó erejéhez, és a gyermekek egészséges testi, és lelki fejlődéséhez.

Településünk egy főre jutó adóerő-képessége a igen alacsony. A fejlesztés megvalósításának helye a kedvezményezett járások besorolásáról szóló 290/2014. (XI. 26.) Korm. rendelet alapján; Kedvezményezett járás A fejlesztés megvalósításának helye a kedvezményezett települések besorolásáról és a besorolás feltételrendszeréről szóló 105/2015. (IV. 23.) Korm. rendelet alapján; Társadalmi-gazdasági és infrastrukturális szempontból kedvezményezett település.

Magyar Falu játszótér plakát 01