Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Bejelentkezés
Regisztráció

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Szolgálati lakás kialakítása Kisecseten

Projekt elszámolható költsége: 39 992 752 Ft

Projekt kódszáma: MFP-SZLOSZL/2022

A településünkön működő közösségi színtéren alkalmazunk Kulturális szakembert, akinek a lakhatási problémáit szeretnénk megoldani a pályázat segítségével.

Településünk dinamikusan fejlődött az elmúlt 7 évben, a lakosságszámunk közel 20%-al emelkedett a településünket érintő fejlesztéseknek köszönhetően, amiben fontos szerepet kapott a kultúra is. Kulturális szakembert foglalkoztatunk, aki jelenleg Romhányban él.

Önkormányzatunk tulajdonában van egy lakóingatlan, ami nagyon rossz állapotú, melyet a pályázati forrás felhasználásával szeretnénk felújítani. A felújítással két nehézséget is megoldanánk, a rossz állapotú lakóingatlan felújítását, használatba vételét, valamint a kulturális szakemberünk lakhatási problémáinak megoldását is.